Oppgjørskonsulent forsikringer for liv og helse

Er du den nye oppgjørskonsulenten vår fra 1. oktober? En av våre faste skal ut i permisjon, så nå har du sjansen til å prøve deg på dette spennende vikariatet i ett år.

Liker du å snakke med folk? Er du opptatt av gode kundeopplevelser? Er du i tillegg selvstendig og liker å stå på? Da tror vi du vil passe utmerket inn med oss på oppgjør person.

Om jobben

Som oppgjørskonsulent jobber du med Frendes forsikringer for liv og helse. Du jobber blant annet med uføreforsikring, barne- og ungdomsforsikring, ulykkesforsikring, samt krav under dekningen kritisk sykdom.

Du har løpende kontakt med kunder og bidrar til å utvikle oppgjørsavdelingen vår.

Om deg

Vi ser for oss at du har høyere utdannelse og helst oppgjørserfaring fra forsikring. Lang forsikringserfaring kan kompensere for manglende utdannelse. Du er kundefokusert, faglig interessert, effektiv og engasjert.

Vi er veldig opptatt av et godt arbeidsmiljø og håper du også har lyst å bidra til dette. Den rette kandidaten for jobben er selvstendig, beslutningsdyktig, løsningsorientert og ikke redd for å gyve løs på nye utfordringer.

Hvis noe av dette høres ut som det passer for deg, tror vi at du vil ha en givende jobbhverdag hos oss!

Hva får du hos oss?

De som jobber i Frende, scorer arbeidsplassen sin svært høyt på trivsel og godt arbeidsmiljø. Vi har gode pensjons- og forsikringsordninger, fleksibel arbeidstid, gode utviklingsmuligheter, en egen gruppe som lager sosiale tilbud for alle, bedriftshytter, subsidiert personalresturant og flotte kontorlokaler midt i Bergen sentrum.

Kontaktperson

Fredrik Nøss, skadesjef oppgjør person, telefon 922 61 531

Søknad med CV sendes

fredrik.noss@frende.no

Søknadsfrist

  1. august 2024