Oppgjørsmedarbeider reise, innbo og dyr

Vi jobber hver eneste dag for at kundene våre skal få lette og trygge forsikringsløsninger og -oppgjør. For å klare det trenger vi de beste med på laget. Er det deg vi leter etter? 


Om jobben 

Reiseavdelingen i Frende har ansvar for å behandle reiseskader, innboskader og skader på dyr. I denne jobben behandler og koordinerer du enkle og komplekse saker, og du har dialog med kunder, leverandører og samarbeidspartnere. 

Du gir selvsagt også kunder som er i en vanskelig situasjon gode opplevelser i møte med oss, og behandler saken deres riktig. 


Om deg 

Vi ser for oss at du har høyere utdannelse og hvis du har erfaring fra kundearbeid også er det en fordel.

Vi ser etter deg som brenner for å gi kunden den beste opplevelsen, og samtidig er effektiv. Du har stor arbeidskapasitet og er flink til å ta selvstendige avgjørelser.                           

Du er en problemløser og håndterer utfordringer på en god måte for å ivareta kunder og kollegaer. Du er omstillingsdyktig og glad i varierte arbeidsoppgaver.

Hvis noe av dette høres ut som det passer for deg tror vi at du vil ha en givende jobbhverdag hos oss!


Hva får du hos oss? 

Hos oss får du en variert arbeidshverdag. Reiseavdelingen håndterer mange ulike forsikringer og det gir en stor variasjon i sakene en behandler. 

De som jobber i Frende, scorer arbeidsplassen sin svært høyt på trivsel og godt arbeidsmiljø. Vi har gode pensjons- og forsikringsordninger, fleksibel arbeidstid, gode utviklingsmuligheter, en egen gruppe som lager sosiale tilbud for alle, bedriftshytter, subsidiert personalresturant og flotte kontorlokaler midt i Bergen sentrum. 


Kontaktperson 

Petter Christian Lassen, skadesjef, telefon 480 48 651 


Slik søker du 

petter.lassen@frende.no


Søknadsfrist

21. april 2023


Om Frende

I Frende vet vi at mangfold er en styrke. Derfor oppfordrer vi alle kvalifiserte til å søke, uansett alder, kjønn og bakgrunn. Lokalene våre i Jonsvollskvartalet midt i Bergen sentrum er universelt utformet.

Som frender bryr vi oss litt ekstra, om kundene, kolleger – og miljøet rundt oss. Vi er stolte over at vi som jobber her scorer arbeidsplassen vår høyt på trivsel og godt arbeidsmiljø.

Frende Forsikring eies av 27 sparebanker og tidligere brannkasser. Vi har over 300 ansatte ved hovedkontoret i Bergen, og mer enn 250 000 privat- og bedriftskunder med gode forsikringsløsninger innen liv- og skadeforsikring. Med dyktige rådgivere i bank, Varig og egne, er vi representert på 200 steder landet rundt. Siden oppstarten i 2007 har vi hatt en betydelig vekst, og vi har fortsatt store vekstambisjoner. 

Vi er de som syns forsikring burde være like lett som det er trygt.