Oppgjørsmedarbeider deltid (reise, innbo og dyr)

Frende gir kundene Norges beste skadehåndtering, og nå kan du bli en av oss.

Er du i starten av høyere studier og klar for å jobbe 100 prosent i sommerferien din og 20 prosent resten året? Da er dette jobben for deg.

Om jobben

Vi som jobber på reiseavdelingen i Frende har ansvar for å hjelper kunder som har hatt reise-, innbo- eller skader på dyrene sine.

Du behandler og koordinerer enkle og komplekse saker, og har dialog med kunder, leverandører og samarbeidspartnere. Du gir selvsagt også kunder som er i en vanskelig situasjon gode opplevelser i møte med oss, og riktig skadebehandling.

Om deg

Vi ser for oss at du er i starten av høyere studier og klar for å jobbe litt året rundt, og mye om sommeren.

Vi ser etter deg som brenner for å gi kunden den beste opplevelsen, og som samtidig er effektiv. Du har stor arbeidskapasitet og er flink til å ta selvstendige beslutninger.

Du er en problemløser og håndterer utfordringer på en god måte for å ivareta kunder og kollegaer. Du er omstillingsdyktig og glad i varierte arbeidsoppgaver.

Hvis noe av dette høres ut som det passer for deg tror vi at du vil ha en givende jobbhverdag hos oss!

Hva får du hos oss?

Hos oss får du en variert arbeidshverdag. Reiseavdelingen håndterer ulike forsikringer som gir stor variasjon i sakene du jobber med.

De som jobber i Frende, scorer arbeidsplassen sin svært høyt på trivsel og godt arbeidsmiljø. Vi har gode pensjons- og forsikringsordninger, fleksibel arbeidstid, gode utviklingsmuligheter, en egen gruppe som lager sosiale tilbud for alle, bedriftshytter, subsidiert personalresturant og flotte kontorlokaler midt i Bergen sentrum.

Kontaktperson

Skadesjef Petter Christian Lassen, telefon 480 48 651

Søknad med CV sendes til

petter.lassen@frende.no

Søknadsfrist

12. april 2024

Om Frende

I Frende vet vi at mangfold er en styrke. Derfor oppfordrer vi alle kvalifiserte til å søke, uansett alder, seksuell orientering, etnisitet, livssyn og bakgrunn. Lokalene våre i Jonsvollskvartalet midt i Bergen sentrum er universelt utformet. 

Som frender bryr vi oss litt ekstra, om kundene, kolleger – og miljøet rundt oss. Vi er stolte over at vi som jobber her scorer arbeidsplassen vår høyt på trivsel og godt arbeidsmiljø. 

Frende Forsikring eies av 25 sparebanker og tidligere brannkasser. Vi har over 300 ansatte ved hovedkontoret i Bergen, og mer enn 250 000 privat- og bedriftskunder med gode forsikringsløsninger innen liv- og skadeforsikring. Med dyktige rådgivere i bank, Varig og egne, er vi representert på 200 steder landet rundt. Siden oppstarten i 2007 har vi hatt en betydelig vekst, og vi har fortsatt store vekstambisjoner.

Vi er de som syns forsikring burde være like lett som det er trygt.