Leder for IT-strategi og arkitektur

Er du den som kan forme arkitekturavdelingen vår for fremtiden? Vi leter etter deg som kan balansere behovet for robuste tekniske rammeverk med et fremoverlent og trivelig arbeidsmiljø. Er det deg? 

Frende står midt i et omfattende kjernefornyelsesprogram og skal skifte ut og oppgradere de grunnleggende forsikringssystemene. Vi jobber også med utvikling av AI og maskinlæring, en satsing som skal intensiveres fremover. Vi har over tid etablert en portefølje med egenutviklede frontend-løsninger som er i kontinuerlig utvikling. RPA-teknologi er også en del av plattformen vår. Å bidra til tydelige rammer rundt egenutviklingen er et viktig område for den fremtidige arkitekturlederen vår. 


Om jobben 

Den nye lederen skal utvikle og kommunisere en klar visjon for den teknologiske arkitekturen og veilede Frende i denne retningen. På sikt skal systemporteføljen vår flyttes til skyen. Du skal sikre at de teknologiske løsningene våre er i samsvar med målene og behovene til Frende og distributørene våre. 

I denne jobben får du ansvar for å forme virksomhets-, løsnings-, data- og teknisk arkitektur som støtter Frende sine teknologiske mål og forretningsbehov. Jobben handler om å lede arkitekturteamet, inkludert rekruttering og faglig utvikling. Du blir en del av ledergruppen til divisjonen. 

Overvåkning av teknologisk utvikling og trender som støtter forsikrings- og AIML-initiativene til Frende, blir en del av arbeidsoppgavene. Du bidrar til en positiv og innovativ kultur og tilrettelegger for gode samhandlingsarenaer. 


Om deg 

Du har solid IT-teknisk bakgrunn, både gjennom utdannelse og erfaring. Du har et kommersielt fokus og tenker strategisk på en måte som kobler IT-arkitekturen med forretningsmålene på en effektiv måte. 

For å utvikle forsikringsløsninger og AIML-initiativ ser vi for oss at du har god evne til å skape klare tekniske rammeverk. Du er flink til å kommunisere og jobber godt på tvers av avdelinger og nivåer i organisasjonen. 


Hva får du hos oss?

De som jobber i Frende, scorer arbeidsplassen sin svært høyt på trivsel og godt arbeidsmiljø. Vi har gode pensjons- og forsikringsordninger, subsidiert boliglån, fleksibel arbeidstid, gode utviklingsmuligheter, en egen gruppe som lager sosiale tilbud for alle, bedriftshytter, subsidiert personalresturant og flotte kontorlokaler midt i Bergen sentrum. 


Kontaktpersoner 

  • Tor Olav Langeland, divisjonsdirektør, telefon 982 80 200 
  • Thor Holm, leder IT, arkitektur og strategi, telefon 992 15 499 


Slik søker du 

tor.olav.langeland@frende.no

Søknadsfrist 

Så snart som mulig, men senest 30. november 2023