Jurist/advokat personskadeforsikring

Er du interessert i forsikrings- og erstatningsrett? Er du selvstendig og liker å stå på? Nå har du muligheten til å bli en del av den prisvinnende oppgjørsavdelingen som leverer Norges beste skadehåndtering.

Om jobben

Du jobber blant annet med oppgjør av saker etter yrkesskadeloven og bilansvarsloven, samt personskadekrav. Du jobber også med regressaker og bistår utredningsavdelingen vår med juridiske spørsmål, faktaavklaringer og forsikringssvindel.

Du har løpende kontakt med kunder og advokaten til den som har hatt skade. Du bidrar også til å utvikle oppgjørsavdelingen slik at vi blir enda bedre med deg på laget.

Om deg

Vi ser for oss at du er en jurist med master i rettsvitenskap eller tilsvarende. Du har gjerne advokatbevilling og erfaring innenfor personskade og/eller erstatningsrett, men dette er ikke et krav. Vi hører også gjerne fra deg som er nyutdannet. God erfaring fra oppgjør av personskadesaker kan kompensere for manglende utdanning.

Vi leter etter deg som er nysgjerrig, faglig interessert og engasjert. Vi er veldig opptatt av et godt arbeidsmiljø og håper du også har lyst å bidra til dette. Den rette kandidaten for jobben er selvstendig, beslutningsdyktig, løsningsorientert og ikke redd for nye utfordringer. Du bidrar til å utvikle måten vi jobber på og den faglige utviklingen av gruppen.

Hvis noe av dette høres ut som det passer for deg, tror vi at du vil ha en givende jobbhverdag hos oss!

Hva får du hos oss?

De som jobber i Frende, scorer arbeidsplassen sin svært høyt på trivsel og godt arbeidsmiljø. Vi har gode pensjons- og forsikringsordninger, gode faglige utviklingsmuligheter, en egen gruppe som lager sosiale tilbud for alle, bedriftshytter, subsidiert personalresturant og flotte kontorlokaler midt i Bergen sentrum.

Du får god og grundig opplæring, med svært gode faglige utviklingsmuligheter innenfor et spennende fagfelt.

Kontaktperson

Fredrik Nøss, advokat og skadesjef, 922 61 531

Søknad med CV sendes

fredrik.noss@frende.no

Søknadsfrist

1. august 2024