briefcase-business Created with Sketch. building-industry Created with Sketch. Slice 1 Artboard Created with Sketch. document-writing Created with Sketch. helmet-hardhat Created with Sketch. shop-building Created with Sketch. tall-building Created with Sketch. TrumfForsikringSvart@1x Created with Sketch. Group Created with Sketch.

Søk i feltet over...

Franchisetaker

Siden oppstarten i 2007 har vi hatt en betydelig vekst og har fortsatt store vekstambisjoner. Frende Forsikring skal nå etablere salgssenter i Tromsø, og ønsker å komme i kontakt med personer eller etablerte grupper som er sultne på å satse. 

Vil du være med på å bygge opp et salgsapparat for salg av noen av landets beste forsikringer til konkurransedyktige priser?

Franchisetaker skal lede forsikringsrådgivere til gode salgsresultater for å skape inntekter til egen bedrift. Egenskaper som søkes er derfor lederevne, salgserfaring og gründerånd. Erfaring fra forsikringsbransjen er en fordel. 

Frende har et godt opplæringskonsept for nye franchisetakere og deres ansatte, og bred erfaring fra oppstart av nye salgssentre. Den som har den rette innstillingen vil få de beste forutsetninger for å skape en god og lønnsom forretning. 

Ytterligere informasjon om stillingen 

Kontakt salgssjef franchise, Christer Ottesen på telefon 913 80 570, eller

leder franchisekanalen, Gisle Solheim på telefon 900 25 061

Søknad med CV sendes til 

christer.ottesen@frende.no

Søknadsfrist 

Søknader vurderes fortløpende