Forsikringsrådgiver bedrift

Kjenner du SMB-markedet og har erfaring med salg og rådgivning? Nå har du sjansen til å bli en del av et helt nytt salgsteam på bedrift hos oss i Frende.

Vi satser og leter etter to nye personer som skal danne et egen team under salg bedriftsmarked.


Om jobben

Du jobber med utgående salg mot små og mellomstore bedrifter (SMB-markedet). I starten betyr det nysalg til mulige kunder og mersalg mot eksisterende. Etter hvert skal teamet jobbe med tips fra distributører og eierbanker. Da kommer distributørene våre med tips og du fullfører salget på vegne av distributør eller bank. Dette er en ny og spennende rolle i Frende, hvor du selv kan påvirke og forme hverdagen din. 

Teamet er lokalisert sammen med resten av kundesenteret til bedrift og salgssenteret til privatmarkedet. Slik sikrer vi et sterkt salgs- og fagmiljø.


Om deg

Vi leter etter deg som er glad i rådgivende salg og som elsker å levere resultater. Du blir motivert av å nå salgsmål, jobber strukturert og har fokus på en effektiv hverdag. Du har godt humør, trives med å jobbe i team og liker å yte det lille ekstra.

Vi ser for oss at du har erfaring fra utgående salg. Vi håper at du har solid kompetanse innen forsikring, helst fra bedriftsmarkedet. Kandidater med relevant salgserfaring oppfordres til å ta kontakt.

Andre kandidater med relevant salgserfaring oppfordres også til å søke.


Hva får du hos oss?

Du blir en del av en gjeng som scorer jobben sin svært høyt på arbeidsmiljø og trivsel. Du får være med å skape en ny og viktig rolle, og vi kan love utfordrende arbeidsoppgaver. Du får muligheten til å lære noe nytt og utvikle den nye rollen med fokus på rådgivende salg. 

Stillingene rapporterer til leder for salg bedriftsmarked.


Kontaktperson

Annette Helle, rådgiver Adecco, telefon 905 49 557


Slik søker du

Søk gjennom annonsen vår hos Adecco


Søknadsfrist

24. mai 2023 


Om Frende

I Frende vet vi at mangfold er en styrke. Derfor oppfordrer vi alle kvalifiserte til å søke, uansett alder, kjønn og bakgrunn. Lokalene våre i Jonsvollskvartalet midt i Bergen sentrum er universelt utformet.

Som frender bryr vi oss litt ekstra, om kundene, kolleger – og miljøet rundt oss. Vi er stolte over at vi som jobber her scorer arbeidsplassen vår høyt på trivsel og godt arbeidsmiljø.

Frende Forsikring eies av 27 sparebanker og tidligere brannkasser. Vi har over 300 ansatte ved hovedkontoret i Bergen, og mer enn 250 000 privat- og bedriftskunder med gode forsikringsløsninger innen liv- og skadeforsikring. Med dyktige rådgivere i bank, Varig og egne, er vi representert på 200 steder landet rundt. Siden oppstarten i 2007 har vi hatt en betydelig vekst, og vi har fortsatt store vekstambisjoner. 

Vi er de som syns forsikring burde være like lett som det er trygt.