briefcase-business Created with Sketch. building-industry Created with Sketch. Slice 1 document-writing Created with Sketch. image/svg+xml Group 5 Created with Sketch. helmet-hardhat Created with Sketch. image/svg+xml shop-building Created with Sketch. tall-building Created with Sketch. Group Created with Sketch. image/svg+xml

Testvinner på reise - år etter år

Nå har Norges beste reiseforsikring blitt enda bedre.

2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016 og 2017. Alle disse årene har Frende sin reiseforsikring blitt kåret blant best i test. Den er også rimeligst av de beste.

For Frende er det viktig å tilby markedets beste reisevilkår til en gunstig pris. Derfor er det ekstra stas å bli best i test. Senest i Dine Penger sin store test i 2017 ble vi kåret til best i test - med god margin.

Reiseforsikringen er den forsikringen flest kunder bruker. I 2016 fikk en av seks reiseforsikringskunder dekket skader i Frende. 

Visste du dette om Frende reiseforsikring?

 • Den gjelder på fritiden og på reise i hele verden i inntil 75 dager
 • Den har ubegrenset dekning for medisinsk behandling
 • Den har ubegrenset dekning for tapt bagasje 
 • Den har ubegrenset dekning for avbestilling 
 • Den dekker forsinket bagasje inntil 5000 kroner per person
 • Den har ubegrenset dekning for hjemtransport ved sykdom eller ulykke
 • Den har dekning for kriseterapi etter ulykke eller skade på reise
 • Den har norskspråklig vaktsentral med medisinsk personell alle dager, hele døgnet
 • Den gjelder også på fritiden – når du ikke er hjemme, på jobb eller skole

Trygghet når du blir syk eller skadet

Det kan oppleves skremmende å bli innlagt på sykehus i et land langt borte, der helsevesenet gjerne fungerer på en annen måte enn du er vant til. Fremmed språk og kultur, medisinske utfordringer, praktiske ting som må ordnes og usikkerhet om veien videre kan være vanskelig å håndtere. I en slik situasjon synes vi du har nok å tenke på, og skal slippe å bekymre deg for dekningen på reiseforsikringen. Frende stiller garanti for behandling så snart vi blir varslet.

Frende sin norske alarmsentral med medisinsk personell er også en trygghet for deg. Blir du syk på reise er det vanlig at våre norske leger er i kontakt med behandlingsstedet og sikrer at kvaliteten på behandlingen er god. Standarden på legehjelp i utlandet er ikke alltid som hjemme, og det er ikke like lett å få hjelp overalt.

Høy medisinsk standard

Det er ikke uvanlig at lokale hoteller, taxisjåfører eller andre har avtale om å sende pasienter til en bestemt lege eller sykehus, og får provisjon for hver pasient de sender. Det er ikke gitt at det er de beste behandlerne du blir henvist til. Har du tid til det anbefaler vi derfor at du ringer vår alarmsentral når du trenger lege. Vi hjelper deg å finne riktig legekontor og sykehus med høy medisinsk standard.

Slik når du oss når du trenger akutt hjelp

 • I Norge: ring 03600 hele døgnet, alle dager.
 • I utlandet: ring +47 21 49 24 14.

Ingen egenandel

Ferien går ikke alltid som planlagt, og hvert år bruker en av seks reiseforsikringen sin i Frende.

Når noe uforutsett skjer på ferien din kan det være en traumatisk opplevelse. Da er det godt å vite at du har Norges beste reiseforsikring. Den har ingen egenandel og gjelder på fritiden og på reise i hele verden, i inntil 65 dager. Du får ubegrenset dekning for medisinsk behandling for sykdom eller ulykke som oppstår på reise.

Vi hjelper deg i kontakt med riktig lege eller sykehus i utlandet. Frende har norskspråklig vaktsentral med medisinsk personell, som følger opp det medisinske, tilrettelegger det praktiske og sørger for at du kan føle deg trygg på behandlingen når uhellet er ute. Du slipper selvfølgelig å legge ut for behandlingen selv, når reiseforsikringen er i orden.

Så blir du syk, utsatt for en ulykke, rundstjålet, forsinket, eller opplever at bagasjen din forsvinner, ringer du oss på 03600. Fra utlandet når du oss på +47 21 49 24 14. Da kommer du til alarmsentralen vår, Falck Global Assistance, som er tilgjengelig når som helst, hele året.

Norsktalende vaktsentral

Vi svarer og hjelper deg på norsk når du trenger oss – når som helst, hele døgnet.

Det er utfordrende nok å håndtere en sykdom eller ulykke langt hjemmefra og uten ditt kjente sikkerhetsnett. Da er det godt å slippe språklige utfordringer og kulturforskjeller på toppen av det hele. 

Frende er det første forsikringsselskapet i Norge som har en norsktalende vaktsentral. Vi gjør vårt ytterste for at du skal få snakke med en som snakker norsk når du tar kontakt med oss. 

Dersom du blir skadet, syk eller får andre problemer utenlands, ringer du vår alarmsentral, Falck Global Assistance, og overlater det meste til oss. Når du er i utlandet når du oss på telefon +47 21 49 24 14. Falck Global Assistance kjenner forholdene lokalt. Du er i trygge hender.

Fakta om Falck Global Assistance

 • Globale alarmsentraler i Norge, Nord-Europa, Asia og USA
 • Mer enn en million pasienttransporter og 4000 internasjonale hjemtransporter årlig
 • Mer enn 100 assistansepartnere og 60.000 leverandører på verdensbasis
 • Verdens største internasjonale ambulanseoperatør
 • Har mer enn 200 helseklinikker og 80 medisinske klinikker på verdensbasis