briefcase-business Created with Sketch. building-industry Created with Sketch. Slice 1 Artboard Created with Sketch. document-writing Created with Sketch. image/svg+xml Group 5 Created with Sketch. helmet-hardhat Created with Sketch. image/svg+xml shop-building Created with Sketch. tall-building Created with Sketch. TrumfForsikringSvart@1x Created with Sketch. Group Created with Sketch. image/svg+xml

Vi bygger ny hytte til deg

Går hytta tapt i brann, hjelper vi deg hele veien til ny hytte står klar.

Hytta står i flammer og uerstattelige minner går opp i røyk. Det er ikke lett å håndtere det praktiske i en slik situasjon. Det er derfor du har hytteforsikring.

Vi hjelper deg tilbake til hyttedrømmen så raskt som mulig.

Fullverdiforsikring

Fullverdiforsikrede hytter i Frende har fullverdigaranti. Det betyr at vi bygger ny hytte til deg, uavhengig av opprinnelig forsikringssum, hyttens alder og slitasje. Så hvis du er så uheldig og opplever at hytta blir totalskadet, bygger vi ny hytte til deg, og hjelper deg til du kan flytte inn igjen.

Inkludert i forsikringen er også rydding av branntomten.

Frende har fullverdigaranti på begge hytteforsikringene, både standard og utvidet dekning.

Dekker tap mens hytta repareres

Ved større reparasjoner eller gjenoppbygging etter brann kan du ikke bruke hytta. Hytteforsikringen vår dekker de økonomiske tapene dine. 

Hvis uhellet er ute gjør vi i Frende alt vi kan for at du skal få en så problemfri opplevelse som mulig. Vi beregner gjenoppføringsprisen på hytta og kompenserer deg for denne. Dermed kan hytta gjenreises i samme stand og standard som den var før skaden. 

Hvis det koster mer enn 75 prosent av gjenoppføringskostnaden å fikse skaden på hytta bygger vi ny til deg i stedet. 

Dekker tapte utleieinntekter 

I hverdagen er det godt å vite at du har stabile inntekter. En plutselig og varig reduksjon i leieinntekter du har regnet med kan være dramatisk. 

Hytteforsikringen til Frende dekker derfor tapte utleieinntekter opp til 50 000 kroner etter en skade. 

Trygt skadeoppgjør

Frende Forsikring kommer ut i helt toppen på en rekke målinger, og vi er best når det gjelder! 

Dette viser tall fra EPSI Norge som hvert år gjennomfører en landsomfattende kundetilfredshetsundersøkelse i forsikringsbransjen. 

Vi takker alle våre kunder for gode tilbakemeldinger. Vi gir oss ikke med dette og lover å strekke oss enda lenger.

Frende har flest fornøyde kunder etter skade

Når uhellet først er ute, er det godt å vite at ditt forsikringsselskap tar deg på alvor. I Frende gjør vi alt vi kan for å sikre en trygg, korrekt og personlig behandling av skadesaken din. Den beste måten vi kan se om vi lykkes med dette er kundenes tilbakemelding. Resultatene i EPSI-undersøkelsen fra 2016 viser at Frende har de mest fornøyde kundene i landet etter et skadeoppgjør. 

Prøv oss du også – vi skal gjøre alt vi kan for at du også skal bli fornøyd.

Vi har lojalitetsbonus

Visste du at du automatisk får fem prosent rabatt på dine skadeforsikringer etter tre år som Frende-kunde? Lojalitetsbonus kaller vi det. Vi har ingen skjulte kostnader og en flat og åpen prisstruktur. Vi synes lojale kunder fortjener noe ekstra. 

Les mer om vår lojalitetsbonus.

Mer om resultatene fra EPSI-undersøkelsen 2016